Директорът на СДВР главен комисар Любомир Николов заяви, че няма

...
Директорът на СДВР главен комисар Любомир Николов заяви, че няма
Коментари Харесай

Шефът на СДВР: Бившият директор на ГДБОП е контактувал с Нотариуса служебно, няма да го проверяваме

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи основен комисар Любомир Николов съобщи, че няма съображение за назначение на инспекция, която да обясни възможни връзки сред някогашния шеф на ГДБОП Любомир Янев и убития Мартин Божанов-Нотариуса. Той се аргументира пред БНР с това, че осъщественият контакт сред Янев и убития в края на януари Божанов е имал напълно длъжностен темперамент.

" Любомир Янев е заместник-началник на отдел " Криминална полиция " в Столична дирекция. Както знаете, той беше възобновен от съда след малко спиране на кариерата си в Министерство на вътрешните работи. Няма назначена инспекция. Не виждам и съображение за това, защото за това, което визирате най-вероятно и станало известно в медиите - контакта му с простреляния Божанов, неговия контакт към сегашния миг с документите, с които разполагам аз, е изцяло длъжностен и не допуска безусловно никакво назначение на инспекция ", сподели Николов.

Вчера от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи оповестиха, че Любомир Янев е уведомил управлението на столичната полиция, че в предишното е осъществявал контакт с Мартин Божанов по отношение на подавани негови тъжби. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР