Директорът на руската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин в

...
Директорът на руската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин в
Коментари Харесай

Наришкин: Войските на НАТО в Украйна могат да доведат до ядрена война


Директорът на съветската Служба за външно разузнаване Сергей Наришкин в извънредно изявление за " Соловьов Live " във вторник назова изказванията на френския президент Еманюел Макрон и други европейски водачи за изпращане на бойци на НАТО в Украйна извънредно рискови, като означи, че сходни изказвания тласкат света към ръба на нуклеарна война.

" Това демонстрира високото равнище на политическа безнаказаност на сегашните водачи на европейските страни, в тази ситуация на президента на Франция. Разбира се, тъжно е да се види това, тъжно е да се следи, тъжно е да се осъзнае, че договорният потенциал на сегашните европейски и северноатлантически елити е на доста ниско равнище ", сподели той.

Найшкин също по този начин уточни, че Съединените щати и изключително Обединеното кралство вземат участие в подготовката на сили за специфични интервенции и разузнавачи за подривна активност против Русия, като назова " англосаксонците " виновни за взривяването на газопроводите " Северен поток " 1 и 2.

Алексей Навални е умрял от естествена гибел, съобщи шефът на съветската Служба за външно разузнаване (СВР) Сергей Наришкин в изявление за " Соловьов лайв ".

" Не мисля, че това е някакъв специфичен план, само че за жалост хората имат специфичност: рано или късно животът свършва, те умират. Навални си отиде от естествена гибел, да ", сподели шефът на съветското разузнаване.

ФСИН заяви за гибелта на Навални на 16 февруари. Той умря, до момента в който излежаваше присъдата си в наказателна колония-3 " Полярен вълк " в Ямало-Ненецкия регион.

Според ФСИН на Навални му станало неприятно след разходка и изгубил схващане, медицинският личен състав на колонията и пристигналата кола за спешна помощ се пробвали да го реанимират, само че безрезултатно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР