Директорът на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо беше запитан дали суперзвездата

...
Директорът на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо беше запитан дали суперзвездата
Коментари Харесай

Директор на Реал Мадрид за Роналдо: Ще видим!

Директорът на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо беше запитан дали суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо ще се завърне на “Сантиаго Беранбеу”, при което легендата на мадридчани отговори с сбитото: “Ще видим”. Той също по този начин разяснява успеха с 3:1 над Аталанта в Шампионската лига.

“Направихме извънредно изпитание. Посвещаваме успеха на почитателите, които несъмнено са горди с този състав. Отборът показва своята зрялост и я приложи в този мач. В халфовата линия бяхме сензационни - контролирахме и разчитахме всяко едно отиграване. Възползвахме се от техните сериозни моменти, с цел да вкараме нашите голове. Почти не допуснахме положения пред вратата ни. Мачът отиде в посоката, в която искахме. Това беше фундаментален дуел за клуба. Честно казано, Винисиус Жуниор се показа добре. Той направи извънредно отиграване, което заслужаваше да приключи с гол. Беше с решителна роля в този мач и се показа необикновено. Той е доста бърз и играе с убеденост. Нападателят постоянно има преимущество в сходни отигравания. Това щеше да е един от головете на годината.

Карим Бензема е измежду най-хубавите в света. Имаме шанс, че разчитаме на играчи като него. Той разполага с доста умения наоколо до наказателното поле. Първият гол пристигна след удивително отиграване на Лука Модрич, само че все някой трябваше да го вкара. Бензема насочи топката там, където трябваше. Дузпата също трябваше да се вкара. Радостни сме, че Серхио Рамос се завърна със своите дух на победител и водачество. Това беше доста значим гол, който усили преднината ни и ни даде независимост. Рамос е благополучен тук като всички нас. Чудесно е, че отборът е на четвъртфинал. Всички знаят какво значи Рамос за нас и какъв брой е значим за тима. Нежелан противник? Не съм мислел за това, значимото е, че сме на четвъртфинал”, съобщи Бутрагеньо пред “Скай Спорт Италия”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР