Директорът на РДГ Мариян Костадинов е изряден ръководител, разследват отмъщение

...
Директорът на РДГ Мариян Костадинов е изряден ръководител, разследват отмъщение
Коментари Харесай

Разбиха Хюндая на голям горски шеф и го напълниха с фекалии

Директорът на РДГ Мариян Костадинов е безупречен началник, проверяват възмездие на дървената мафия. Криминалистите от Второ РУ-Бургас са по петите на смардлив нарушител, който посегна на служебния автомобил на шефа на Регионалната дирекция по горите Мариян Костадинов. Флагман.бг разполага с данни от следствието на противен акт, плануван и осъществен точно на Никулден.

Около 05:30 часа в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи е постъпил сигнал за случай с бял Хюндай „ Туксон “, който се води благосъстоятелност на Изпълнителната организация по горите, употребен от шефа й в Бургас Мариян Костадинов. Полицаите, които отишли на място, били отвратени освен от гледката, само че и от потресаващата миризма, която се носела от купето на Туксона с разрушено предно дясно стъкло.

До автомобила се въргаляла празна пластмасова кофа, с която явно е била пренесена примес от фекалии, чиито генезис не е можело да се откри с просто око, поради сериозното разложение на сместа. Стъклото е било разрушено с железен предмет и близо 10 литра от течността с висок вискозитет е била излята върху предните две седалки. Наказателната акция е била насочена точно към шефа, за който от години е известно, че се придвижва с този Хюндай. Автомобилът постоянно нощувал пред дома му в жк. „ Славейков “, на метри от постройката на Второ районно управление (на МВР).

Преписката се води по член 216 от Наказателен кодекс, като за такова закононарушение се планува до 5 години затвор.

„ Запознат съм с този противен случай, познавам работата на сътрудника Мариян Костадинов – извънреден експерт в своята област, добър началник. Чух се с него. Убедени сме, че негови подчинени не могат да извършат сходно посягане. Само за 1 година заплатите в предприятието са нараснали с близо 40 % и изискванията за работа са положителни “, сподели за Флагман.бг шефът на Югоизточното държавно дружество инж. Димчо Радев.

Събрани са данни за лица от крими контингента, с които контактуват предприемачи, заети с дърводобив. Става дума за нарушени ползи на дървената мафия.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР