Директорът на РДГ Мария Костадинов е изряден ръководител, разследват отмъщение

...
Директорът на РДГ Мария Костадинов е изряден ръководител, разследват отмъщение
Коментари Харесай

Разбиха Хюндая на голям горски шеф и го напълниха с фекалии

Директорът на РДГ Мария Костадинов е безупречен началник, проверяват възмездие на дървената мафия

Криминалистите от Второ РУ-Бургас са по петите на смардлив нарушител, който посегна на служебния автомобил на шефа на Регионалната дирекция по горите Мариян Костадинов. Флагман.бг разполага с данни от следствието на противен акт, плануван и осъществен точно на Никулден.

Около 05:30 часа в районното ръководство на Министерство на вътрешните работи е постъпил сигнал за случай с бял Хюндай „ Туксон “, който се води благосъстоятелност на Изпълнителната организация по горите, употребен от шефа й в Бургас Мариян Костадинов. Полицаите, които отишли на място, били отвратени освен от гледката, само че и от потресаващата миризма, която се носела от купето на Туксона с разрушено предно дясно стъкло.

До автомобила се въргаляла празна пластмасова кофа, с която явно е била пренесена примес от фекалии, чиито генезис не е можело да се откри с просто око, поради сериозното разложение на сместа. Стъклото е било разрушено с железен предмет и близо 10 литра от течността с висок вискозитет е била излята върху предните две седалки. Наказателната акция е била насочена точно към шефа, за който от години е известно, че се придвижва с този Хюндай и го паркира пред дома си в жк. " Славейков ", на метри от постройката на Второ районно управление (на МВР). 

Автомобилът постоянно нощувал пред дома му. Преписката се води по член 216 от Наказателен кодекс, като за него се планува до 5 години затвор.

Запознат съм с този противен случай, познавам работата на сътрудника Мариян Костадинов – извънреден експерт в своята област, добър началник. Чух се с него. Убедени сме, че негови подчинени не могат да извършат сходно посягане. Само за 1 година заплатите в предприятието са нараснали с близо 40 % и изискванията за работа са положителни “, сподели за Флагман.бг шефът на Югоизточното държавно дружество инж. Димчо Радев.

Събрани са данни за лица от крими контингента, с които контактуват предприемачи, заети с дърводобив. Става дума за нарушени ползи на дървената мафия.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР