Директорът на пресслужбата на Ватикана Матео Бруни информира, че компютърната

...
Директорът на пресслужбата на Ватикана Матео Бруни информира, че компютърната
Коментари Харесай

Здравословното състояние на папата се подобрява

Директорът на пресслужбата на Ватикана Матео Бруни осведоми, че компютърната томография, на която папата е бил подложен в събота, изключва пневмония, само че демонстрира инфектиране на белите дробове, което предизвиква „ известни усложнения в дишането “. За по-голяма успеваемост на лечението е подложен абокат на ръката за интравенозно вливане на антибиотична терапия. Състоянието на Франциск е „ положително “, заяви " Ватикан Нюз ".


Матео Бруни удостовери, че компютърната томография, на която папата е бил подложен в ранния следобяд в събота в болничното заведение „ Джемели на Тивърския остров “ в Рим, „ изключва пневмония, само че демонстрира инфектиране на белите дробове, което предизвиква някои усложнения в дишането “.

„ За по-голяма успеваемост на лечението е подложен абокат за венозно вливане на антибиотична терапия “, осведоми представителят. Той изясни, че „ с цел да се улесни възобновяване на папата, някои значими задължения, планувани за тези дни, са отсрочени, с цел да може той да им посвети мечтаното време и сила. Други, от институционален темперамент или по-лесни за осъществяване, поради настоящите здравословни условия, са доказани “. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР