Директорът на пожарната в Пазарджик комисар Иван Панайотов беше избран

...
Директорът на пожарната в Пазарджик комисар Иван Панайотов беше избран
Коментари Харесай

Шефът на пожарната в Пазарджик стана Пожарникар на годината

Директорът на пожарната в Пазарджик комисар Иван Панайотов беше определен за " Пожарникар на годината ", оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Комисар Панайотов е благодарил за оценката и споделил, че го приема като приз за всички сътрудници от районната дирекция. По думите му това било самопризнание на всеотдайната работа на всеки един от целия персонален състав.

За миналата година екипите на пожарната от област Пазарджик са избавили 16 индивида при разнообразни произшествия. Комисар Иван Панайотов интензивно подпомагал възраждането на доброволчеството - основани били повече от 10 нови доброволни формирования.

Още единайсет чиновници на Групово дело " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " получиха през днешния ден своите призове. Те са били отличени в трите посоки на активност - държавен надзор, предварителна защита и пожарогасителна и избавителна активност.

Благодарим ви, сътрудници, всички вие заслужавате оценката. За вашата неустрашимост в ежедневната работа да спасявате човешки живот управлението на вътрешното министерство ви дължи голямо почитание, е декларирал зам.-министър Красимир Ципов в приветственото си слово, представен от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

За предходната година чиновниците на пожарната са се отзовали на над 45 000 катастрофи и са реагирали на над 30 000 случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР