Директорът на плевенското СУ „Иван Вазов“ - Димитър Митев е

...
Директорът на плевенското СУ „Иван Вазов“ - Димитър Митев е
Коментари Харесай

Училищен директор в Плевен предлага да се въведе такса „игрище“

Директорът на плевенското СУ „ Иван Вазов “ - Димитър Митев е изпратил писмо до локалния парламент, в което предлага да се вкара такса за прилагане на Многофункционално спортно игрище в учебното заведение. Дори е прецизирал какъв съгласно него би трябвало да бъде ценоразписът:
за прилагане на футболното игрище за 1 ч. - 40 лева
за прилагане на футболното игрище за 5 ч. - 175 лева
за прилагане на футболното игрище за 10 ч. - 300 лева
за прилагане на футболното игрище за 15 ч. - 375 лева
за прилагане на футболното игрище за 20 ч. - 400 лева
В претекстовете си шефът е пояснил, че предлагането му е обвързвано „ с реализиране на главен ремонт на футболното игрище /подмяна на тревна настилка, оградни мрежи и осветление/ на територията на СУ " Иван Вазов " със средства от бюджета на учебното заведение. “
Искането ще бъде разисквано на съвещания на две от непрекъснатите комисии в плевенския Общински съвет. Ако то бъде признато, ще би трябвало да се направи смяна в Наредба №17 за определянето и администрирането на локалните такси и цени на услуги на територията на Община Плевен, разясниха от локалния парламент.
Съгласно настоящия сега текст на общинската Наредба №17, използването на Многофункционално спортно игрище в СУ „ Иван Вазов “ от учащи е гратис, а за неучащи таксата е 25 лева на час с Данък добавена стойност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР