Директорът на плевенското спортно училище „Георги Бенковски” Пламен Георгиев е

...
Директорът на плевенското спортно училище „Георги Бенковски” Пламен Георгиев е
Коментари Харесай

Уволниха училищен директор в Плевен заради фиктивни договори за лагери и ремонти

Директорът на плевенското спортно учебно заведение „ Георги Бенковски” Пламен Георгиев е уволнен, поради подписване на фиктивни контракти за лагери на учениците и поправки, заяви Нова телевизия.
„ Той искаше да подписваме подправени документи и да лъжесвидетелстваме”, сподели учителят по футбол Ботьо Ботев.
Асен Митев е възпитаник в 12-и клас. По документи той и съучениците му от двете футболни паралелки, са ходили на подготвителен лагер в Горна Оряховица две следващи години. Момчетата обаче настояват, че в това време са били в Плевен. Подали са сигнал в прокуратурата.
„ Когато този сякаш лагер се е провеждал, аз съм си записал в дневника, че съм бил на лагер в град Плевен. Децата са се хранили в стола тук. Той в неговия кабинет ми сподели: „ Подпиши ми, тъй като без командировъчно за дадения лагер, той не може да съществува”. Аз отхвърлих, несъмнено. Каза, че в случай че решим да кажем, че сме били, да кажем, че сме били в хотел „ Раховец” и да предадем това и на децата. Както и да го сметнем, по-малко от 5000 лева този лагер не може да коства за едната и за другата година, в случай че е най-малко по 20 лева на човек на ден”, споделя пред Нова телевизия треньорът по футбол Милко Гаврилов.
Вместо с рейс, в доклада пишело, че цялостен клас футболисти пътували до Горна Оряховица с лек автомобил - персоналният, на шефа, който се оказал бракуван, изясняват от спортното министерство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР