Директорът на Плевенска Филхармония,Любомир Дяковски /Lubomir Diakovski е номиниран в

...
Директорът на Плевенска Филхармония,Любомир Дяковски /Lubomir Diakovski е номиниран в
Коментари Харесай

Директорът на Плевенска филхармония е номиниран за КРИСТАЛНА ЛИРА 2023 - категория Мениджмънт

Директорът на Плевенска Филхармония,Любомир Дяковски /Lubomir Diakovski е номиниран в категория „ Мениджмънт в музикалното и танцовото изкуство “ за годишните награди за върхови достижения в българското музикално и танцово изкуство „ КРИСТАЛНА ЛИРА 2023 “.

Директорът на плевенска филхармонияе номиниранза авторския концерт с три международни министър председатели на творби от Христо Йоцов, диригент Борислав Йоцов, показан в Плевен на 17 февруари 2023 година и в зала „ България “ на 21 февруари 2023 г.; за концерта „ Росен Гергов и синове ” на Международния фестивал „ Софийски музикални седмици “ 2023 г.; за Великденския концерт на 12 април 2023 година с стратегия: Реквием от Моцарт. Диригент Драгомир Йосифов, с присъединяване на Общински хор „ Гена Димитрова “; за представянето на операта „ Травиата “ от Верди в Ямбол и на Летния спектакъл в парка „ Кайлъка “ с диригент Найден Тодоров, както и за концерта от цикъла „ Солистите “ на 15 март 2023 година в зала „ България “ с присъединяване на Людмил Ангелов, диригент Йордан Камджалов.

Лауреатите с приз „ КРИСТАЛНА ЛИРА 2023 “ ще бъдат публично оповестени на Гала театър с гала за награждаване на 1 ноември 2023 година, сряда, от 19:00 часа в Националния музикален спектакъл „ Стефан Македонски “.

Гласувайте тук:

Основани през 1997 година наградите /кристална статуетка и грамота/ се връчват за основаване на система за публично отбелязване на забележителни достижения в изпълнителското и танцовото изкуство, по самодейност на Съюза на българските музикални и танцови дейци (СБМТД) и организация „ Кантус Фирмус “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР