Директорът на „Пирогов“ проф. Асен Балтов увеличава администрацията и ударно

...
Директорът на „Пирогов“ проф. Асен Балтов увеличава администрацията и ударно
Коментари Харесай

Голям скандал! Директорът на „Пирогов“ увеличава администрацията с огромни заплати


Директорът на „ Пирогов “ проф. Асен Балтов усилва администрацията и стремително назначава служители

Те се назначават на големи заплати, които са даже по-големи от на лекарите и сестрите. Не е ясно за какво е нужна толкоз раздута администрация на една незабавна помощ. За сметка на това напущат качествени доктори и сестри, от което страдат пациентите, разясняват медицински служащи. Според тях сега има доста вакантни места в „ Пирогов “ за експерти, а не за администрация.

Отделно в болничното заведение се вършат безмислени поправки за големи пари. Проф. Балтов реже лентички и си преписва заслуги, които са направени от предходното ръководство. За седеммесечното му ръководство задълженията на "Пирогов " са се нараснали с още няколко милиона. Причината е в некомпетентното ръководство на болничното заведение от проф. Балтов. Лекарите и сестрите чакат рокади в „ Пирогов “ от страна на министъра на опазването на здравето. Те се надяват още да бъдат разследвани документите, дипломите и състезанието за избор на шефа на незабавния център. Според тях „ Пирогов “ продължава да се ръководи от човек на служебния министър-председател Огнян Герджиков.

Проф. Балтов живее на брачен начала с Нина Чилова, която беше съпартийка и близка другарка на Огнян Герджиков по времето, в което той беше в Национална движение „Симеон Втори".

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР