Директорът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов връчи

...
Директорът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов връчи
Коментари Харесай

Седем нови автомобила получиха полицаите в Кърджали, Момчилград, Крумовград, Кирково и Ардино

Директорът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов връчи през днешния ден ключовете на седем нови автомобила "Шкода Рапид ", които ще бъдат включени в защитата на публичния ред и обезпечаване на пътната сигурност в региона. Три от патрулните коли са за Районното ръководство Кърджали и по един за ръководствата в Момчилград, Крумовград, Кирково и Ардино.

Новите коли са ни предоставени в миг, в който пред нас се обрисуват тежки задания, свързани с летния сезон, акцентира старши комисар Момчилов пред публицистите и полицейските чиновници. По думите му самият факт, че пет от колите са за Районни ръководства по трасето към Граничен контролно-пропусквателен пункт "Маказа ", е явен знак, че се приготвяме за усложнената пътна конюнктура през летните месеци, когато трафикът е извънредно натоварен през цялото денонощие.



Патрулните коли ще правят засилен надзор на всички рискови кръстовища и сектори, служителите на реда ще подкрепят придвижването при основани усложнения и ще се грижат да има повече сигурност по пътищата. Противодействието на престъпността в дребните и отдалечени обитаеми места остава също значима задача пред полицията и разпределените нови патрулни коли ще бъдат интензивно употребявани при провеждането на профилирани интервенции от подобен темперамент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР