Директорът на Областната дирекция на МВР в Стара Загора ст.

...
Директорът на Областната дирекция на МВР в Стара Загора ст.
Коментари Харесай

Арестуваха 18-годишен младеж след сбиването в Манолово

Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора ст. комисар Лазар Христов, представен от Българска телеграфна агенция, сподели, че абсурдът е битов. В сбиването са взели участие трима души от един жанр. Единият е нанесъл прорезна рана на друго лице, до момента в който е било под въздействието на алкохол. 

Неофициално бе оповестено, че в сбиването са употребявани нож и секира, както и че спорът е зародил сред двама братя.

Сигналът е бил подаден в 12.35 часа в четвъртък в Районното ръководство в Казанлък. На място неотложно са били изпратени екипи на ръководството и на сектора в Павел баня, както и на жандармерията в Кърджали.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Задържаният юноша ще остане в ареста 24 часа, до момента в който работата продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Стара Загора. 

Заради всеобщо сборичкване сред две ромски семейства в центъра на Казалнък през март, управлението на полицията в града и кметовете на Тъжа и Манолово, откъдето са забърканите фамилии, взеха решение да ги разселят в прилежащи села. Тогава към 45 души, настанени в село Манолово, бяха преместени в селата Тъжа и Скобелево. 

Освен това локалните управляващи ускориха видеонаблюдението в обитаемоте места и усилиха нарядите на чиновниците на Министерство на вътрешните работи за да се избегнат сходни всеобщи сбивания като през март, когато един човек умря от раните си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР