Директорът на Областната дирекция на МВР- Пловдив ст. комисар Георги

...
Директорът на Областната дирекция на МВР- Пловдив ст. комисар Георги
Коментари Харесай

Директорът на ОДМВР-Пловдив назначи проверка по случая с полицейския началник - джигит

Директорът на Областната дирекция на МВР- Пловдив ст. комисар Георги Чергов е назначил инспекция по случая с полицейския шеф, карал с превишена скорост по пловдивски бул., оповестиха от пресцентъра на полицията.

Проверката ще бъде завършена в най-кратки периоди и резултатите от нея - оповестени. В взаимозависимост от заключенията, ще бъдат подхванати нужните ограничения, разясниха от пресцентъра. 

След обявата, че полицейски шеф е карал с над 100 километра по пловдивска улица частен автомобил, последваха голям брой мнения и въпроси каква отговорност ще понесе служителят на Министерство на вътрешните работи и ще бъде ли разкрита неговата идентичност. 

В тази връзка  изпрати публично питане до шефа на Областната дирекция на МВР- Пловдив  ст. комисар Георги Чергов с въпроси дали е открито кой е служителят, карал бял мерцедес с превишена скорост  по пловдивски бул. и какви ограничения ще бъдат подхванати от страна на дирекцията и с изключение на наказването, планувано от Закона за придвижване по пътищата. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР