Директорът на Областна дирекция на МВР - Кюстендил Светослав Григоров

...
Директорът на Областна дирекция на МВР - Кюстендил Светослав Григоров
Коментари Харесай

Сменят директора на ОДМВР-Кюстендил заради срещи с представители на ГЕРБ преди изборите

Директорът на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Кюстендил Светослав Григоров ще бъде заменен, а мястото му ще заеме досегашният му заместител Георги Ванев. Причината е, че Григоров е провел две нерегламентирани срещи с представители на партия, които са се случили преди изборите. Това стана известно по време на брифинг на вътрешния министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година.

" Старши комисар Григоров си разреши жестоко да наруши разпоредбите за срещи с политически лица и написания ред за това. Позволи си да ме излъже непосредствено в очите, че не е осъществявал такива срещи ", сподели Демерджиев. Той добави, че двамата представители на, с които шефът се е срещал са " задоволително високопоставени ".

След първия случай попитах ясно и тъкмо имало ли е среща, желаех да обърна внимание,че не е неразрешено, само че има написан ред, по който да става, с цел да има бистрота и изясненост, уточни министърът и добави, че Григоров не се е съобразил с напътствията му. На въпрос за задачата на срещите вътрешният министър отхвърли да отговори, само че посочи, че е било преди парламентарните избори.

Промяна има и в друга регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи, тази в Пловдив, където по молба на старши комисар Димитър Белчев, по отношение на персонални претекстове, той ще бъде преназначен, а неговото място ще заеме досегашният му заместител Васил Костадинов. Министър Демерджиев посочи, че управлението на Министерство на вътрешните работи е извънредно предостатъчно от досегашната работа на Белчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР