Директорът на Областна дирекция на МВР – Благоевград ст. комисар

...
Директорът на Областна дирекция на МВР – Благоевград ст. комисар
Коментари Харесай

Като по филм: Мъж и жена извършили убийството в Гоце Делчев, след това се опитали да избягат с автобус към София, но били задържани

Директорът на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Благоевград ст. комисар Георги Кандев разкри първи публични детайлности за тежкото престъпно закононарушение, което през вчерашния ден раздруса град Гоце Делчев, а точно убийството на 39-годишния мъж с букви В. Й. В. По време на брифинг, шефът на дирекцията заяви, че гибелта на мъжа е била установена още на място от екип на Спешна помощ. Намиращия се на мястото на случая автопатрул от своя страна поддава информация до основното ръководство и обезпечава местопроизшествието, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Започнати са незабавни издирвателни дейности по горещи следи за определяне и задържане на причинителите на тежкото престъпно закононарушение. Благодарение и на видеонаблюденито в региона, и на връзката в телефона на жертвата, е открита съпричастността на разположение от женски пол. Предприети са незабавни дейности за определяне на лицето. Установено е, че цитираната, към този момент привлечена като упрекваме с фамилия, започваща с А., дружно с другия към този момент обвинен, са взели рейса в 04.00 часа сутринта от Гоце Делчев за София. Незабавно е основана организация и в град София, преди идването до крайната дестинация, патрул на 2-РУ стопира рейса. Тук е мястото да благодаря на сътрудниците от Главна дирекция " Национална полиция “, бранш " Убийства “ и от Столична дирекция на вътрешните работи, които ни оказаха доста огромна помощ. Спират рейса, откриват двете лица “, сподели Кандев.

Двамата, арестувани за убийството, още на мястото на задържането биват разграничени, с цел да няма връзка сред тях и с цел да не си уеднаквят версиите, добави шефът на ОДМВР – Благоевград. С мъжът и дамата са били извършени беседи. На по-късен стадий са превозени до Благоевград, където към този момент са почнали процесуално – следствените дейности със арестуваните.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР