Директорът на Новини и актуални предавания в Нова телевизия Миляна

...
Директорът на Новини и актуални предавания в Нова телевизия Миляна
Коментари Харесай

Шефката на новините в ”Нова телевизия” Миляна Велева също беше освободена

Директорът на ”Новини и настоящи излъчвания ” в ”Нова телевизия ” Миляна Велева към този момент няма да заема този пост. Нейното място ще заеме продуцентът на утринния блок Илия Дафов, оповестиха от малкия екран.
От прессъобщението оказва се, че Велева напуща и медията, като от " Нова " ѝ благодарят за работата. Тя стартира работа в медийната група през 2019 година, малко откакто малкия екран беше купена от братята Кирил и Георги Домусчиеви.
 Окончателно: Юнайтед груп към този момент е притежател на Нова Броудкастинг Груп Окончателно: " Юнайтед груп " към този момент е притежател на " Нова Броудкастинг Груп "
Американската компания United Group към този момент е притежател на медийната група към Нова телевизия, откакто приключи придобиването на " Нова...
Преди това тя е работила като началник на новините и във финансираната от банкрутиралата КТБ телевизия ТВ7, както и Канал 3, свързван със притежателя на медии и народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Работила е и като изпълнителен продуцент на спортната Ринг ТВ (част от Би Ти Ви Медия груп). Кариерата й стартира в Българска национална телевизия.
Илия Дафов, който към този момент ще е основен продуцент " Новини и настоящи излъчвания " ще ръководи цялостната тактика за развиване на новините и публицистиката в малкия екран, пишат още от " Нова телевизия ". В известието той е показан по този начин:
" Професионалният път на Илия Дафов е тясно обвързван с NOVA - на утринния блок в медията той посвещава 13 години. Започва кариерата си през 2008 година като кореспондент в " Здравей, България ", а по-късно става редактор. В последните 5 години е продуцент на утринния блок ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР