Директорът на Новини и актуални предавания и дългогодишен водещ на

...
Директорът на Новини и актуални предавания и дългогодишен водещ на
Коментари Харесай

Антон Хекимян напуска БТВ

Директорът на Новини и настоящи излъчвания и дълготраен водещ на утринния блок “Тази заран ”у напуща БТВ. Това заяви самият Хекимян в профила си във Facebook.

През към този момент далечната 2004 година започнах в БТВ като стажант. Тогава бях на 20 години. За 19 години разбрах какво е да си отдаден на публицистиката, да обичаш хората, с които те среща ориста и да се учиш от живота на същинските хора, написа Хекимян.
Публикуваме без редакторска интервенция статуса на Антон Хекимян в персоналния му профил във фейсбук. “През към този момент далечната 2004 година започнах в БТВ като стажант. Тогава бях на 20 години. За 19 години разбрах какво е да си отдаден на публицистиката, да обичаш хората, с които те среща ориста и да се учиш от живота на същинските хора. Извървях дълъг път и съм признателен на сътрудниците, които са ме подкрепяли в първите ми стъпки и на всички хора, които повярваха в мен. Щастлив съм, че се участвах в това странствуване. Битки, победи, наслади, смях, незабравими герои, от време на време сълзи, само че в никакъв случай страдание. БТВ ме научи на дисциплинираност! Да работиш с експертите в БТВ НОВИНИТЕ е привилегия и аз постоянно съм ценил усилието на всеки един човек в екипа си.Научен съм, че би трябвало да се дава късмет и се веселя, че съумях да дам път на доста младежи да творят и на доста сътрудници да намерят още провокации в работата си. Битката за истината би трябвало да се води на всички равнища – без значение от длъжността, която заемаш или специалността, която практикуваш. А публицистите са тези хора в нашето общество, които следват правилото на истината абсолютно. Не мога да скрия, че решението да поема в друга посока е извънредно мъчно. Но всеки, който ме познава същински, е наясно, че обичам провокациите и не се опасявам. Докато пиша тези думи през съзнанието ми минават лицата на обичаните ми сътрудници и другари в БТВ – сърцето ми е цялостно. Благодаря!

Извървях дълъг път и съм признателен на сътрудниците, които са ме подкрепяли в първите ми стъпки и на всички хора, които повярваха в мен.

Щастлив съм, че се участвах в това странствуване. Битки, победи, наслади, смях, незабравими герои, от време на време сълзи, само че в никакъв случай страдание. БТВ ме научи на дисциплинираност! Да работиш с експертите в БТВ НОВИНИТЕ е привилегия и аз постоянно съм ценил усилието на всеки един човек в екипа си.Научен съм, че би трябвало да се дава късмет и се веселя, че съумях да дам път на доста младежи да творят и на доста сътрудници да намерят още провокации в работата си. Битката за истината би трябвало да се води на всички равнища – без значение от длъжността, която заемаш или специалността, която практикуваш. А публицистите са тези хора в нашето общество, които следват правилото на истината абсолютно. Не мога да скрия, че решението да поема в друга посока е извънредно мъчно. Но всеки, който ме познава същински, е наясно, че обичам провокациите и не се опасявам. Докато пиша тези думи през съзнанието ми минават лицата на обичаните ми сътрудници и другари в БТВ – сърцето ми е цялостно. Благодаря! ”
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР