Директорът на Националната агенция по приходите (НАП) Румен Спецов е

...
Директорът на Националната агенция по приходите (НАП) Румен Спецов е
Коментари Харесай

Шефът на НАП получавал заплахи за съпругата и децата си

Директорът на Националната организация по приходите (НАП) Румен Спецов е получавал закани, заяви съоснователят на политическия план " Продължаваме промяната " и някогашен длъжностен министър на финансите Асен Василев.

Заплахите са били ориентирани към брачната половинка и децата на Спецов. Те са били отправени от български предприемач, чиито компании в предишното в никакъв случай не са проверявани.

Заплахата е била задоволителна сериозна, с цел да се задействат ДАНС и интернационалните служби, сподели още Василев в неделя пред бТВ.

Асенов, който назначи Спецов на поста, продължава да счита, че той е най-подходящият човек за управителния пост в Национална агенция за приходите. На същото мнение е и новият длъжностен министър на финансите Валери Белчев. " Потвърждавам, ще продължим да работим с него, такива са нашите проекти ", съобщи Белчев в петък, откакто ГЕРБ демонстрираха документ, с който, че през 2016 година Спецов е продал своя компания на, знаейки че тя дължи на бюджета към 1.5 млн. лева съгласно данъчен инспекционен отчет.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР