Директорът на МВР - Монтана вече не е на поста

...
Директорът на МВР - Монтана вече не е на поста
Коментари Харесай

БСП: Шефът на полицията в Монтана е подал оставка след разкритията ни

Директорът на Министерство на вътрешните работи - Монтана към този момент не е на поста си, след изнесените през вчерашния ден от Българска социалистическа партия данни за непозволена интервенция на полицията в изборния развой, заяви Българска социалистическа партия. 

През последната седмица се упражнява административен, полицейски и стопански напън върху Българска социалистическа партия. Държавата и администрацията, която би трябвало да провежда и подсигурява честността на изборния развой, употребява своите структури за политически напън през последните 10 дни, съобщи зам. -председателят на партията Кирил Добрев. По думите му миналата седмица е направена оперативка в регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи във Видин, Враца и Монтана, а на всички шефове на районните ръководства е дадена ясна задача по какъв начин би трябвало да работят в изборния ден. Всички са били предизвестени, че в случай че не завоюва ГЕРБ, ще бъдат разформировани на други места по странат, сподели още Добрев. 

Това е удостоверение, че Министерство на вътрешните работи се употребява за оказване на въздействие върху изборите в интерес на ръководещите, разясняват през днешния ден от партията.

От Българска социалистическа партия оповестихме сходни дейности и на полицията във Видин, Лом и Враца. Очакваме и техните оставки, декларират още от " Позитано " 20. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР