Директорът на МБАЛ Благоевград д-р Огнян Митев смени заместника си

...
Директорът на МБАЛ Благоевград д-р Огнян Митев смени заместника си
Коментари Харесай

Директорът на МБАЛ Благоевград Огнян Митев смени заместника си! Д-р Ал.Костов аут от управлението на най-голямото здравно заведение

Директорът на МБАЛ Благоевград доктор Огнян Митев смени заместника си Александър Костов. Със заповед от през днешния ден на мястото на доктор Костов, като зам. началник " Медицински действия " застава Янко Кочев от Гоце Делчев, научи Струма ком..

Д-р Митев разяснява промяната сбито " Имам право да предпочитам с кого да работя, доктор Костов може да продължи да работи в болничното заведение като редови доктор, има места в СПО. Припомняме, че доктор Костов стана зам. началник на болничното заведение през 2018 година.

Той пристигна на шефския пост в МБАЛ от РЗИ Благоевград, където бе началник на дирекция " Медицински действия. Престоя му в РЗИ се свърза с гръмките кавги сред него и тогавашния шеф на инспекцията Лена Павлова. Павлова стартира инспекция на работата на Костов, който в този интервал беше и общински консултант в Симитли.

..
Бе подаден сигнал до комисията за спор на ползи, в който се твърдеше, че Костов не може да съвместява двете длъжности да бъде консултант и шеф в РЗИ. Комисията обаче не откри нарушавания. Павлова го наказа дисциплинарно за това, че не е подавал заявки за неявяване от работа, до момента в който е на сесия в Симитли.
Александър Костов бе и претендент кмет на Симитли и е бил преди време заместител шеф на болничното заведение. Връщането му на този пост изненада лекарската колегия, само че шефът Митев е безапелационен, че се надява Костов, който е с богат административен опит да оказва помощ в ръководството на здравното заведение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР