Директорът на МБАЛ-Благоевград д-р Огнян Митев почина внезапно тази сутрин. В дома

...
Директорът на МБАЛ-Благоевград д-р Огнян Митев почина внезапно тази сутрин. В дома
Коментари Харесай

Медицинските лица са в шок! Шефът на МБАЛ-Благоевград издъхна внезапно, часове преди коледния банкет

Директорът на МБАЛ-Благоевград доктор Огнян Митев умря ненадейно тази заран. В дома му е извикан екип на Спешен център, който установил гибелта, оповестява struma.com. 

Според мненията повода за гибелта му е белодробна тромбемболия. Той имаше в последно време проблеми с белия си дроб, изключително след коронавирус пандемията.

Д-р Митев не се е събудил, умрял е в съня си. Черната вест смрази лекарската колегия, до последно той бе на работното си място. Само преди няколко дни беше в командировка. Днес бе плануван коледния прием на МБАЛ-Благоевград, който евентуално ще бъде отсрочен поради потресаващата вест.

Д-р Митев ръководи болничното заведение дълги години, той бе и един от най-хубавите акушер-гинеколози в региона, който не спря да оперира, отвън работата си  като шеф. Под движимостите му ръце са изплакали стотици бебета. Последните две интервенции направи в понеделник, тази седмица.

Д-р Огнян Митев е измежду най-успешните управленци на най-голямото здравно заведение в Пиринско. Удържа болничното заведение в извънредно сложни интервали и рецесии. Поклон пред паметта му. Съболезнования на фамилията му. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР