Директорът на Локомотив (София) Иво Котев даде мнението си за

...
Директорът на Локомотив (София) Иво Котев даде мнението си за
Коментари Харесай

Иво Котев: Ще потърсим реванш от ЦСКА 1948! Никой не може да ни пречи да мечтаем

Директорът на Локомотив (София) Иво Котев даде мнението си за жребия за полуфиналите за Купата на България. Столичните “железничари ” ще би трябвало да премерят сили с ЦСКА 1948, а първият мач ще се играе в “Надежда ”.
 Ето двойките за полуфиналите за Купата! Ето двойките за полуфиналите за Купата!
“При всички положения слаби противници няма. От ЦСКА 1948 допуснахме една тежка загуба, която много ни разтресе. Тези мачове, които предстоят, по нищо няма да наподобяват на този за състезание. Никой не може да ни пречи да мечтаем и да си гоним задачите.

Това е добре, че дълги пътувания до Разград или Варна няма да има. Но мачовете са си мачове и би трябвало да се изиграят. След като си стигнал дотук, би трябвало да играеш.

Ще потърсим реванш за този резултат, който беше много неуместен и неприличен за нас, и ще се постараем да реализираме оптимално от двете срещи. Мечтите ни стигат до края. Ние сме амбициозни хора, ще се постараем да реализираме оптималното. Момчетата и ние мечтаем и желаеме да реализираме оптималното.

Много разнопосочни бяха мненията. Жребият го одобряваме подобен, какъвто е ”, съобщи Котев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР