Директорът на Интер - Бепе Марота, заяви, че треньорът на

...
Директорът на Интер - Бепе Марота, заяви, че треньорът на
Коментари Харесай

Директор в Интер защити Индзаги и се закани, че ще пусне жалба до УЕФА

Директорът на Интер - Бепе Марота, съобщи, че треньорът на тима - Симоне Индзаги е бил подложен на критика незаслужено, откакто “нерадзурите ” отстраниха Порто от Шампионската лига и се класираха за 1/4-финалите на шампионата за първи път от повече от десетилетие.

„ Празнуваме това класиране, което Интер не беше правил от 12 години, отдаваме заслугите на нашия треньор, нашите играчи и почитателите, които бяха на стадиона. Този ​​сезон ни липсваше поредност, за което няма съответно пояснение. Като цяло можем единствено да сме щастливи, защото към момента се състезаваме на три фронта и това е заслуга на треньора, който в последно време беше незаслужено подложен на критика “, сподели Марота пред Sky Sport Italia.

Марота добави още и, че ще пусне публична тъжба до УЕФА, тъй като бе отхвърлен достъп на хиляда последователи на тима от Милано на стадион “До Драгао ” за реванша против португалския отбор.

„ В момента съм в мислите си с тези към хиляда почитатели, които бяха оставени отвън стадиона, макар че имаха постоянно закупени билети. Това беше ненадейно и явно ще подадем публична тъжба до УЕФА, с цел да имаме ясна картина какво се е случило. Видях фрагменти на фамилии, които бяха заключени на открито, плачещи деца, които бяха пристигнали тук от Италия. Футболът би трябвало да съставлява единение и наслада, тъй че това е горчива страница в тази прелестната вечер. Тази заран се срещнахме с локалните управляващи и те ни увериха, че почитателите ще бъдат позволени даже отвън бранша за посетители. Това обаче не се случи. Осъзнаваме, че УЕФА не е отговорна, само че считаме, че с публична тъжба можем да предотвратим сходно нещо да се случи още веднъж “, безапелационен бе Марота.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР