Директорът на Интер Бепе Марота коментира някои от трансферните планове

...
Директорът на Интер Бепе Марота коментира някои от трансферните планове
Коментари Харесай

Марота: Не сме преговаряли за Дзаниоло и Джеко и няма да го правим

Директорът на Интер Бепе Марота разяснява някои от трансферните проекти на клуба през идния трансферен прозорец.

“Николо Дзаниоло и Един Джеко? Дзаниоло е един от най-интересните младежи в шампионата. Но не сме питали управлението на Рома за него и няма да го създадем. За Джеко важи същото. В момента е мъчно да приказваме за трансферния пазар. Не знаем какви играчи са разполагаем, а също по този начин има надпревари, които би трябвало да приключат. Алексис Санчес? Познаваме го и сме удовлетворени от него. Ще създадем още целенасочени оценки за него, тъй като той към момента е при нас. Ще забележим какво можем да създадем. Раджа Наинголан? Дори и контузен, той ще довърши сезона в Каляри. След това той ще се върне при нас и ще преценим какво да вършим с него. Ще вземем под внимание и развиването на пазара, както и наличността на футболисти от други клубове.
Inter CEO Beppe Marotta: “We Won’t Approach Roma For Zaniolo, Evaluating Alexis Sanchez & Nainggolan” https://t.co/Tpr1gHJoYK #FCIM #ForzaInter #InterFans pic.twitter.com/UVfkxlTMOS
— SempreInter (@SempreIntercom) July 19, 2020 Мисля, че ще е вярно да смесим опитни играчи с по-млади такива. Търсим футболисти и от двата вида. Инвестирането в гении е за бъдещето. От друга страна, опитните играчи мога незабавно да окажат влияние. Трябва да вдигнем летвата и да се доближим до успеха. Модерният футбол ни споделя, че треньорите би трябвало да се приспособяват към съперниците и събитията. Колкото по-гъвкав е играчът, толкоз по-добре. Директорите в днешния футбол се целят високо. Ако задачите не бъдат реализирани, това не трябва да бъде признато като загуба”, съобщи Марота пред “Скай Спорт Италия”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР