Директорът на хакера Кристиян Бойков се оказва милионер в евро

...
Директорът на хакера Кристиян Бойков се оказва милионер в евро
Коментари Харесай

Изплуваха неподозирани разкрития за шефът на хакера Кристиян

Директорът на хакера Кристиян Бойков се оказва милионер в евро и притежател на най-малко 25 компании, твърди Lupa.bg. Освен че работи взаимно и под шапката на американска компания в областта на киберсигурността, 41-годишният Иван Тодоров е огромен предприемач и в няколко други области - основно на ресторантьорството.

Тодоров, който персонално поканил Кристиян още на 18 години да работи за него като " бял хакер " и да тества надеждността на компютърните системи, а и да създава нови кодове за отбрана, е почнал да натрупа положението си у нас със заведения във Варна, разкриха осведомени.

Към днешна дата шефът на " Тад Груп " е притежател на над 25 компании за ръководство на хотели и кръчми из цялата страна, а положението му се прави оценка на няколко милиона евро. Неслучайно той си разрешава да предлага и сносно платени стажове на свои чиновници на невръстна възраст в софтуерната компания, прибавят още източниците на Lupa.bg.

По тяхна информация той даже предложил стипендии на свои чиновници, с цел да завършат висшето си обучение или да се окичат със документи от най-хубавите IT частни учебни заведения у нас.

Междувременно не стопира да върти и заведенията, като най-солидната му инвестиция сега е лицензът на интернационално известна верига за сандвичи, която навлезе в България преди няколко години и за разлика от известните марки " джънк фууд " с трансмазнини и тлъсто месо, се слави като потребната версия на бързата храна.

За да се снабди с разрешителното да поеме франчайза на веригата у нас, той е вложил не по-малко от няколкостотин хиляди лв., разкриват още от меката на този бизнес. Към момента веригата с най-скъпите сандвичи вид " хоуги " има над 15 бистра у нас.

Справка на Lupa.bg демонстрира, че капиталът на всяка от компаниите, които шефът на хакера Кристиян ръководи, е най-малко 110 хиляди лв., без да се брои оборотът на годишна база.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР