Директорът на ГД ПБЗН-МВР и Главен комисар Николай Николов, заедно

...
Директорът на ГД ПБЗН-МВР и Главен комисар Николай Николов, заедно
Коментари Харесай

Главен комисар Николай Николов: Никъде в страната няма застрашени хора от усложнената обстановка

Директорът на Групово дело " ПБЗН " -МВР и Главен комисар Николай Николов, дружно с регионалния шеф на Видин Албена Георгиева и кметът Огнян Ценков инспектират дигите и хидромелиоративните уреди в региона. В инспекцията взе участие и зам.-министърът на земеделието, храните и горите Атанас Добрев.

При обиколката си в с. Иново, Община Видин, гл. комисар Николов посочи: „ Това, което е трябвало да се направи, е направено! Категорично няма никаква заплаха за живота и здравето на хората “. Ако равнището на р.Делейнска още веднъж се увеличи, има подготвеност за създаване на насипна дига с инертни материали преди селото. В неделя водите на реката пробиха дигата и наводниха аграрни площи. След оглед на комисия към този момент са разпоредени ремонтни работи.

Гл. комисар Николов разяснява още, че п родължава денонощното наблюдаване на сериозните сектори, като това важи изключително за язовирните стени в цялата страна: „ Никъде в страната няма застрашени хора от усложнената конюнктура “, безапелационен е Николов.

Към момента той инспектира сериозните сектори край р. Тимок в Брегово.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР