Директорът на ГД "ПБЗН" главен комисар Николай Николов, заедно с

...
Директорът на ГД "ПБЗН" главен комисар Николай Николов, заедно с
Коментари Харесай

КОД спокойно: Няма застрашени хора от наводнения!

Директорът на Групово дело "ПБЗН " основен комисар Николай Николов, дружно с регионалния шеф на Видин Албена Георгиева и кметът Огнян Ценков инспектират дигите и хидромелиоративните уреди в региона. В инспекцията взе участие и зам.-министърът на земеделието, храните и горите Атанас Добрев.

При обиколката си в с. Иново, Община Видин, гл. комисар Николов посочи: „ Това, което е трябвало да се направи, е направено! Категорично няма никаква заплаха за живота и здравето на хората “. Ако равнището на р. Делейнска още веднъж се увеличи, има подготвеност за създаване на насипна дига с инертни материали преди селото. В неделя водите на реката пробиха дигата и наводниха аграрни площи. След оглед на комисия към този момент са разпоредени ремонтни работи.

Гл. комисар Николов разяснява още, че продължава денонощното наблюдаване на сериозните сектори, като това важи изключително за язовирните стени в цялата страна: „ Никъде в страната няма застрашени хора от усложнената конюнктура “, безапелационен е Николов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР