Директорът на Фредерик Масара отговори на думите на бившия вратар

...
Директорът на Фредерик Масара отговори на думите на бившия вратар
Коментари Харесай

От Милан отговориха на Донарума за последното им обаждане

Директорът на Фредерик Масара отговори на думите на някогашния вратар на отбора, който в свое изявление от през вчерашния ден, упрекна клуба, че последното позвъняване, което е получил от управлението, е било, с цел да му бъде обявено за привличането на неговия заместител.
 ПСЖ е моята орис, благополучен е Донарума ПСЖ е моята орис, благополучен е Донарума
“Решихме, че да му се обадим беше жест, който трябваше да създадем от вежливост след отхвърли му да одобри нашите оферти. Затова го информирахме, че сме били задължени да намерим различен вид. Изглеждаше заслужено да му го съобщим персонално преди да обявим, че сме подписали с различен вратар. Мислехме, че той ще оцени този жест. Сега ние сме доста щастливи, че е в, и желаем на Джиджо блестяща кариера. незабавно съумя да се наложи в италианския футбол, като се трансформира във значима фигура в съблекалнята. Вярваме, че той може да продължи да се усъвършенства ”, разяснява Масара преди снощния триумф с 4:0 над.

Frederic to: “It seemed to us to call a gesture of courtesy after his refusals to our proposals; we thought it was appreciated. We are very happy with "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР