Директорът на Федералното бюро за разследване (ФБР) Кристофър Рей /на

...
Директорът на Федералното бюро за разследване (ФБР) Кристофър Рей /на
Коментари Харесай

Директорът на ФБР се оплака от много руски шпиони в САЩ

Директорът на Федералното бюро за следствие (ФБР) Кристофър Рей /на снимката/ счита „ обичайна разследваща опасност “ от Русия за сериозна. Според него в Съединени американски щати работят доста съветски шпиони.

„ Присъствието на съветското разузнаване, имам поради офицери от разузнаването, към момента е прекомерно огромно в Съединените щати. Постоянно се сблъскваме с това и се опитваме да блокираме, предотвратяваме и прекъсваме активността по всевъзможен вероятен метод “, сподели Рей в Музея на шпионажа във Вашингтон, представен от изданието The Hill. Според него през последните години ФБР е постигнало забележителен прогрес в идентифицирането и експулсирането на „ офицери от съветското разузнаване “.

Директорът на Централното разследващо ръководство на Съединени американски щати (ЦРУ) Уилям Бърнс съобщи при започване на юли, че обстановката в Русия дава на неговата конструкция необятни благоприятни условия за рекрутиране на сътрудници. По думите му сега Централно разузнавателно управление на САЩ и други американски разследващи служби засилват активността си в тази тенденция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР