Директорът на ФБР Кристофър Рей каза, че не смята за

...
Директорът на ФБР Кристофър Рей каза, че не смята за
Коментари Харесай

Няма доказателства за незаконно шпиониране на кампанията на Тръмп

Директорът на ФБР Кристофър Рей сподели, че не счита за " шпиониране " утвърденото от съда наблюдаване, осъществявано от неговата организация, и че не разполага с доказателства ФБР нелегално да е следило акцията на американския президент Доналд Тръмп при изборите през 2016 година, съобщи АП.
 Gulliver/Getty Images
Изказването на Рей на чуване пред подкомисия на Сената беше в несъгласие с думите на правосъдния министър и основен прокурор Уилям Бар, който съобщи предишния месец, че счита, че акцията на Тръмп е била шпионирана при следствие на възможен сговор с Русия.

Попитан по време на чуването дали би споделил, че ФБР " шпионира ", когато проверява обвинени терористи и гангстери, Рей отговори, че " това не е понятието, което би употребявал ".
" Смятам, че ФБР се занимава с проверяваща активност, а част от проверяващата активност включва активност по наблюдаване с разнообразни форми и размери. А за мен основният въпрос е да се подсигурява, че това се прави при прецизно придържане към разпоредбите, в сходство с нашите законни управляващи. Това е основният въпрос. Различните хора употребяват разнообразни разговорни изрази ", сподели той.-->
 Gulliver/Getty Images
Попитан дали знае за доказателства, че ФБР нелегално е шпионирало акцията на Тръмп, Рей отвърна: " Не мисля, че аз персонално имам някакви доказателства от този жанр ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР