Директорът на екипа на Макларън Андреа Стела отхвърли седемкратния световен

...
Директорът на екипа на Макларън Андреа Стела отхвърли седемкратния световен
Коментари Харесай

Люис Хамилтън беше пренебрегнат, тъй като шефът на Макларън посочи най-добрите трима пилоти на стартовата решетка на Формула 1

Директорът на екипа на Макларън Андреа Стела отхвърли седемкратния международен първенец във Формула 1 Луис Хамилтън, когато беше помолен да уточни тримата най-хубави водачи на стартовата решетка сега.

Не е изненадващо, че Макс Верстапен попада в листата, откакто към този момент е спечелил три поредни международни трофеи. Холандецът стигна до успеха тази година, завършвайки с повече от два пъти повече точки от най-близкия си противник - съотборника му в Ред Бул Серхио Перес.

Стела също избра един от своите водачи, Ландо Норис, претендирайки за звездата на Макларън " би могъл да се бори за шампионата ", в случай че тимът " му даде добра кола ". Фернандо Алонсо от Aston Martin, който завоюва две международни трофеи през 2005 година и 2006 година, добавя листата на Стела, като италианецът твърди, че „ по принцип няма недостатъци “ и прави съпоставения сред ветерана звезда и Норис.

Това остави Хамилтън като неочакван пропуск, като се има поради, че той има най-вече победи в надпревари, пол позици...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР