Директорът на ДЮШ в ЦСКА - Стефан Яръмов, говори пред

...
Директорът на ДЮШ в ЦСКА - Стефан Яръмов, говори пред
Коментари Харесай

Директор в ЦСКА: Най-добрите сме, това е достатъчно децата да са при нас

Директорът на ДЮШ в ЦСКА - Стефан Яръмов, приказва пред уеб страницата на клуба за измененията, които предстоят в школата на " алените ".

" Освободихме 4-5 деца и на тяхно място взехме 15 нови. През последните години в България се сътвориха няколко положителни школи. Вече има действителна конкуренция за деца. Също по този начин не е загадка, че 1-2 школи си разрешават да оферират пари на родители на деца да бъдат привлечени в тяхната школа. Обещават месечни стипендии. Искам да кажа, че това в ЦСКА няма по какъв начин да стане заради простата причина, че първото и главно предпочитание на треньорите и управлението е всяко едно дете, което желае да пристигна в ЦСКА, да знае какво съставлява ЦСКА, да желае да бъде в ЦСКА и да обича ЦСКА. Така че ние няма да си позволим да купуваме обичта на децата като обещаваме пари на родителите или да обещаваме някакви галактически стипендии като 300, 400 или 500 лв. на деца на 10-11 годишна възраст. ЦСКА е институция. Представяме най-хубавите треньори в България - методисти, условия, бази... Смятаме, че това е задоволително ", сподели Яръмов.

" От тази година има една оригиналност в ЦСКА. Разделяме на две Детско-юношеската школа. Имаме Академия, която е от 1999 година до 2005 година. За там оборудването ще бъде безвъзмездна - спане, храна. Няма да се заплащат такси. Всички останали - от 2006-а до 2010 година, към този момент ще заплащат своята екипировка. Разбира се на цени, на които ние ги взимаме. Екипировката е доста качествена. Ще се заплащат и месечни такси. Това е новостта за тази година ", добави още шефът на ЦСКА.

 Фернандо Каранга: Ще вкарам над 20 гола за ЦСКА този сезон
Каранга се закани: Ще вкарам над 20 гола този сезон

" По-силни сме от предишния сезон "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР