Директорът на Даниеле Праде коментира обстоятелствата, довели до трансфера на

...
Директорът на Даниеле Праде коментира обстоятелствата, довели до трансфера на
Коментари Харесай

Директор на Фиорентина: Клубовете са на път да станат затворници на агентите и играчите

Директорът на Даниеле Праде разяснява събитията, довели до прехвърлянето на нападателя в, както и метода, по който реагира клубният президент Роко Комисо след рецензиите на почитателите по негов адрес.

“Всички бяха изцяло наясно със обстановката с, тъй че беше невероятно да откажем предлагането на. Разбираме разочарованието на почитателите, само че има обстановки, които са оттатък всички нас. Клубовете са на път да се трансфорат в пандизчии на сътрудниците и играчите. Не можехме да кажем “не ”, тъй като рискувахме да го загубим за без пари. Такъв е модерният футбол и единствено можем да се надяваме, че нещата ще се трансформират.
 Босът на Фиорентина за Влахович и сътрудниците му: Лъжци, които желаеха да унищожат клуба Босът на Фиорентина за Влахович и сътрудниците му: Лъжци, които желаеха да унищожат клуба
Чух изявлението на Комисо и съм угрижен от думите му. Той е човек, който дава всичко от себе си - пристрастеност, възторг, както и пари. Разбирам неговото отчаяние. Рано е да се каже какво усеща той, само че треньорът и съставът ще създадат всичко по силите си да върнат силата и ентусиазма. Надявам се да спечелим назад почитателите с усърдна работа, преданост и възмжно най-вече победи ”, разяснява Праде на конференцията, на която беше показан заместникът на -.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР