Директорът на Българската национална телевизия Емил Кошлуков е едно от

...
Директорът на Българската национална телевизия Емил Кошлуков е едно от
Коментари Харесай

Кошлуков е едно от свързаните лица по закона Магнитски

Директорът на Българската национална телевизия Емил Кошлуков е едно от обвързваните лица по закона " Магнитски ". Връзката е по линия на присъединяване му в управата на " ТВ Седем " и " Ноу фрейм медия България ". Ще предам тези документи на ДАНС.
Това разгласи на конференция министърът на културата проф. Велислав Минеков . Към момента името на Кошлуков не попада в формален лист на асоциирани със глобените по " Магнитски " лица. Национална агенция за приходите дотук е оповестило лист на 64 сдружения, като е ясно, че информацията ще се добавя. 
 Българска национална телевизия: Изпълнителната власт си разрешава безочливо и безогледно да сплашва публицисти Българска национална телевизия: Изпълнителната власт си разрешава безочливо и безогледно да сплашва публицисти
По мотив обвиняванията на министъра на културата Велислав Минеков към Българска национална телевизия, Управителният съвет на публичната медия излезе със следната...
Проверка във фирмените регистри демонстрира, че Емил Кошлуков попада в управлението на " ТВ Седем " през 2015 година, в управата на " Ной фрейм медия България " е бил през 2013 година. Не е ясно до какво би довело попадането на Кошлуков в формален лист на асоциираните лица. Това сигурно ще засегне работата на малкия екран по линия на банкови разплащания и осъществявания на планове. При двете компании могат да се проследят връзки към някогашния народен представител Делян Пеевски. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР