Директорът на Българската национална телевизия Емил Кошлуков е дошъл в

...
Директорът на Българската национална телевизия Емил Кошлуков е дошъл в
Коментари Харесай

Кошлуков се скара на депутатите, пречат на световното

Директорът на Българската национална телевизия Емил Кошлуков е пристигнал в Народното събрание, с цел да предизвести управлението на Народното събрание, че дебатите по Изборния кодекс не би трябвало да пречат на излъчването на мачовете от международното състезание по футбол.

Причина за идването на Кошлуков е станало решение на депутатите от по-рано през днешния ден дебатите да се излъчват онлайн по Българска национална телевизия, като се прекъсне незабавно програмата. За националната телевизия това не е било проблем, защото мачът по обед се излъчи по DIEMA и DIEMA SPORT 3.

Но пък имаше риск, в случай че съвещанието беше удължено, да попречи на излъчването мача от 15 ч. сред Уругвай и Република Корея. Освен това теоретично депутатите може да решат и през някои от идващите дни да наложат излъчването на дебатите си по Българска национална телевизия. Кошлуков е припомнил на депутатите, че неизлъчването на някои от мачовете би било нарушаване на договорите на малкия екран, за което тя може да търпи съществени наказания.

Така за депутатите остава опцията, в случай че преценяват, че тезите им би трябвало да се излъчват часове наред по малкия екран, да гласоподават предаването да бъде по БНТ2.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР