Директорът на Australian Open Крег Тайли разкри колко е била

...
Директорът на Australian Open Крег Тайли разкри колко е била
Коментари Харесай

Директорът на Australian Open разкри колко тежка била контузията на Джокович

Директорът на Australian Open Крег Тайли разкри какъв брой е била сериозна травмата на Новак Джокович тъкмо преди началото на шампионата от “Големия шлем ”.

Както е известно, Ноле завоюва за рекорден десети път трофея и изравни Рафаел Надал по “мейджър ” купи - двамата са с по 22. Великият сърбин също по този начин се завърна на върха в международната класация.

“Видях фотосите от прегледите му. Имаше 3-сантиметрово скъсване на бедрения мускул. Имаше доста спекулации дали травмата му е същинска или подправена, само че, ето, споделям ви - лекарите няма да излъжат. Той е необикновен състезател.

Едва ли в миналото някой ще завоюва още веднъж 10 трофеи в Australian Open, тъй че Новак е вечно записан в историята на шампионата ”, сподели Крег Тайли в предаването “Спортен ден ” по австралийската медийна компания Sports Entertainment Network.

Джокович към този момент е изцяло оздравял от контузията си и ще се завърне на корта в края на месеца - той оглавява по традиция извънредно мощната скица в Дубай (27 февруари - 4 март).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР