Директорът на 51-о училище в столицата Асен Александров се е

...
Директорът на 51-о училище в столицата Асен Александров се е
Коментари Харесай

Директорът на 51-о училище в столицата пита ChatGPT какво да прави при сигнал за бомба

Директорът на 51-о учебно заведение в столицата Асен Александров се е допитал до чатбот с изкуствен интелект по какъв начин да реагира при сигнал за бомба. Направил го обезверен, че никой не му споделя по какъв начин да реагира.

51-о учебно заведение " Елисавета Багряна " бе едно от атакуваните със сигнал за бомба по имейла в понеделник.

" Когато получих имейла се обадих на 112, те споделиха да се обадим на полицията и се завъртя един кръг с препращания на кого да се обадим. Ние питаме управляващите какво да вършим, тъй като нямаме директива. И не получаваме отговор ", описа Александров пред Нова телевизия, представен от 24 ЧАСА.

" Попитах изкуствения разсъдък какво се прави при сигнал за бомба и той сподели 2-3 неща. Първото бе останете спокойни и второто бе да питаме и чакаме детайлни указания от полицията и локалните управляващи ", описа още Александров.

Вместо да ни дадат указания, полицията пристигна и ние дадохме показания какво сме създали, добави учебният шеф.

" Дори инспекцията на учебното заведение за съмнителни пакети, в които вероятно би могло да има бомба, била направена от учителите, а не от полицията ", описа още Александров. След инспекцията той решил да възобнови образователния развой за следобедната промяна.

Няма правила и за евакуацията на децата, обясни учебният шеф. Няма и директива къде да бъдат скрити учениците.

Над 30 учебни заведения в София, Бургас и Варна бяха застрашени с бомби в понеделник. Това е станало през имейл: " Здравейте, ние сме организация Fmull Free Misanthropic Unаbоmbеrs Legion. Всички човешки същества са гадни същества и копелета, които би трябвало да бъдат изтребени. Човешката раса би трябвало да бъде унищожена. Във всички учебни заведения са сложени тротилови заряди ", написа в известието със опасността.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР