Директорът и няколко ръководители на отдели в Бюрото по труда

...
Директорът и няколко ръководители на отдели в Бюрото по труда
Коментари Харесай

Масово рязане на глави в Бюрото по труда в Лом! Директорът и служители са напуснали след установени нарушения

Директорът и няколко ръководители на отдели в Бюрото по труда в Лом са напуснали след открити нарушавания в службата, заяви на брифинг в Монтана шефът на Изпълнителната организация по заетостта Драгомир Николов, научи осведомителна организация BulNews.bg.
Дисциплинарно е бил уволнен различен началник на отдел, а трима специалисти са излезли в нескончаем болничен, посочи Николов.
След сигнали, че чиновници на Бюрото по труда в Лом са подписвали безработни без те да идват на място, управлението на Изпълнителната организация по заетостта и полицията са назначили инспекция. Тя открила случаи, в които незает е бил в болница или в чужбина, а подписът му в Бюрото по труда е бил подправен от чиновник. Освен това в Бюрото по труда в Лом липсвала настояща информация за свободните работни места, не се работело с безработни и работодатели за намиране на работа, липсвали оставени там документи с персонални данни на безработни и така нататък
Резултатите от инспекцията са изпратени в прокуратурата за взимане на отношение, посочи Николов. Той съобщи, че в скоро време щатът на Бюрото по труда в Лом ще бъде запълнен с нови специалисти и началник и ще бъде разгласен конкурс за длъжностите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР