Директор от компанията признава пред скрита камера: Това би било

...
Директор от компанията признава пред скрита камера: Това би било
Коментари Харесай

Още разкрития от „Файзър“: Нещо се случва с менструалния цикъл

Директор от компанията признава пред скрита камера: Това би било скандал с големи размери

Ваксината против коронавирус на „ Файзър “ основава проблеми с менструалния цикъл, само че в компанията към момента нямат концепция по какъв начин се случва. Това разкрива в запис, изработен със скрита камера, Джордон Уолкър – шеф на департамента по проучване, разработки и стратегически интервенции към „ Файзър “. „ Ваксината не би трябвало да пречи на менструалните цикли. Така че ние в действителност не знаем по какъв начин се случва “, признава Уолкър.

Записът, който бе публикуван от американската платформа за проверяваща публицистика „ Проджект Веритас “, е вторият в границите на седмица. На 27 януари те , в което Уолкър признава, че „ Файзър “ търси способи да „ мутира ” вирус, причиняващ коронавирус, посредством по този начин наречената „ ориентирана еволюция ”. Целта била да се предсказват новите разновидности на патогена, с цел да може да се създават по-бързо ваксини. В същото видео Уолкър показва увереност и че самият коронавирус е бил изтърван от лабораторията в Ухан, където са го разработвали, а не се е появил по натурален път.

Този път шефът споделя загрижеността си за имунизацията против коронавирус и нейните евентуални негативни резултати върху репродуктивното здраве на дамите. Директорът от „ Файзър “ наподобява се тормози, че с течение на времето може да се появи публична информация за евентуалните странични резултати на имунизацията. „ Надявам се да не открием, че по някакъв метод тази иРНК ваксина се задържа в тялото или нещо сходно - тъй като тя би трябвало да влияе върху нещо хормонално, с цел да повлияе на менструалния цикъл, споделя той. - Надявам се да не открием нещо в действителност неприятно. Защото… мащабите на този скандал биха били големи “, притеснява се шефът.



Проверете, апелирам, дали видеото се е прикачило вярно и вярно се демонстрира в страницата с дописката. Ако не – ще измисля различен метод за издание, примерно в Туитър.

Джордон Уолкор се оказва жертва на сантиментално въодушевление. Той явно е притеглен от журналиста под прикритие, изпратен от „ Проджект Веритас “, и се стреми по всякакъв начин да му се хареса. Това отключва откровеността му.
След първото видео „ Файзър “ съобщи в публично прессъобщение, че „ в настоящото създаване на имунизацията на „ Файзер.БиоНТех “ срещу ковид-19, нашата компания не е провеждала изследване за ориентирано еволюционно проучване на патогена. “

Все още няма реакция на новото видео.

Макар че „ Файзър “ не се разграничи от своя шеф, нито разгласи, че подобен човек не съществува, това направиха така наречен фактчекъри – самоназначили се лица, които настояват, че дават отговор за истинността на изявления и изказвания в медиите. В тяхно мнение се споделя, че търсенето в интернет на разположение с имената „ Jordon Trishton Walker “ и купата „ Pfizer Director of Research and Development, Strategic Operations “ не дало резултат. „ Търсенето в Google в действителност не разкри законен източник, който да удостовери името и купата на лицето. По същия метод търсенето в LinkedIn също не разкрива такива проверими профили, а единствено няколко акаунта, които се пробват да разпространят това име “, декларират фактчекърите. Изводът им е, че подобен шеф във „ Файзър “ „ евентуално няма “, заради което „ изявленията на „ Проджект Веритас “ не могат да се одобряват като 100%-ова истина “.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР