Директор на сиропиталище в Пирея е осъден на 40 години

...
Директор на сиропиталище в Пирея е осъден на 40 години
Коментари Харесай

Шеф на сиропиталище изнасилвал деца в продължение на 50 години

Директор на сиропиталище в Пирея е наказан на 40 години отнемане от независимост без подмяна.
Тъмната история на „ почитан “ човек носещ маската на избавител е изнасилвал с години десетки деца от вкъщи. В продължение на петдесет години, половин век, един човек, Константин Лалаунис, присвоил си маска на избавител безмилостно е изтезават десетки дребни деца, заяви "Български вести ".

Маската падна разкривайки същинското лице: лицето на един тиранин, диктатор, страшилище, който в продължение на години злоупотребява физически и душевен млади момчета, деца, които са били отстранени от насилствената среда на техните фамилии, за да намерят обич и топлота. Това е картината, която разкрива правосъдния развой против Лалаунис.

Повтарящ се полов тормоз, жестоки санкции, безчет мъчения и изолираност от външния свят. Това е жестоката картина, която разказват свидетелските показания против 86-годишния в този момент шеф на дома в Пирея.

Децата са били бити, изнасилвани и тероризирани в продължение на 50 години от основният шеф, каквато е формалната му купа. След ужасяващите и подробни удостоверение обаче, съдът даде 40 години непоколебим тъмничен затвор на изверга.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР