Директор на бразилския Коринтианс се опита да щурмува стаята с

...
Директор на бразилския Коринтианс се опита да щурмува стаята с
Коментари Харесай

Брутални сцени! Футболен шеф нахлу във ВАР-стаята, за да бие рефер

Директор на бразилския Коринтианс се опита да щурмува стаята с ВАР арбитри по време на дербито с Гремио. Босът на гостите Алесандро Нунес остана обиден от дейностите на съдиите в мача.

Още в първите 10 минути на срещата, играчите и треньорите имаха съществени искания за дузпа, която обаче не бе отсъдена. Секунди по-късно състезател на Коринтианс влезе извънредно жестоко в краката на състезател на домакините, а реферът му сподели жълт картон. Точно в този миг, основният съдия бе привикан от ВАР асистентите си, с цел да прегледа обстановката с картона. След като видя за повторно ситуацията, арбитърът промени решението си, анулира жълтия картон и изгони футболиста на Коринтианс.

В този миг нервите на хора от щаба на гостите не устояха, и отпред с един от шефовете на клуба, се пробваха да щурмуват стаята, в която бяха настанени ВАР съдиите на стадиона.

Няколко охранителя съумяха да спрат ядосаните хора от делегацията на Коринтианс и до по-сериозни произшествия не се стигна.

Вижте видеото:

Corinthians' Director of Football Alessandro Nunes and staff tried to storm the VAR room after a red card was handed to Bruno Mendez for dangerous tackle on Lucas Besozzi in the Brazilian Serie A clash against Gremio.

Hectic.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР