Директна, пряма и дори цапната в устата - такава беше

...
Директна, пряма и дори цапната в устата - такава беше
Коментари Харесай

Албена Михова побърка всички с истината за Слави Трифонов и бившия й любовник Тома!

Директна, пряма и даже цапната в устата - такава беше и си остава Албена Михова, която хората обичат точно поради тези й качества. Е, правилно е, че с мъжете нещо не й върви, само че това също си има пояснение. Разкри го самата актриса, която държи на нрава си, въпреки да е наясно, че не е Моника Белучи.

" Човек и най-много дамата би трябвало да се самоуважава, да се цени. Да, може да нямам лицето и извивките на Белучи или на младата София Лорен, само че това съм аз. А аз не съм нито слугиня, нито робиня, нито послушна женица. Убедена съм, че когато става дума за връзки и за обич, то този, който би трябвало да обича, е мъжът, а не дамата. Да, дамата би трябвало да отвърне, само че мъжът би трябвало повече да я обича, при все, че са свине ", закла ги Михова.

И напряко си призна, че не е усещала това в някогашния си другар Тома Здравков, с който другояче имаха много дълга връзка. Оказва се обаче, че рокаджията по-скоро е бил очарован от Албена и я е уважавал като актриса, в сравнение с да я желае и обича като жена.

Това не се харесало на Михова и тя му била шута. Доволна е обаче, че въпреки и без непрекъсната връзка в живота си, е съумяла да роди сина си. Е, има и мъже, на които тя се възхищава и един от тях е Слави Трифонов.

" Слави ни направи известни лица - мен и още девет артисти. На него го изискуем. Да, той е недопечен, претенциозен и непоколебим в работата си, само че по този начин би трябвало да се работи, другото е илюзия ", разяснява Михова.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР