Директен сблъсък с ГЕРБ ни е необходим, но не и

...
Директен сблъсък с ГЕРБ ни е необходим, но не и
Коментари Харесай

Красимир Янков, БСП: Директен сблъсък с ГЕРБ ни е необходим

Директен конфликт с ГЕРБ ни е нужен, само че не и на вътрешнопартийно поле.

Това разяснява депутатът от Българска социалистическа партия Красимир Янков в студиото на "Още от деня " по Българска национална телевизия.

Конфликт в Българска социалистическа партия няма, има нарушена връзка, само че не е междуличностен спор, съобщи депутатът във връзка вътрешните кавги в партията, свързани с Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила.

"Лявото не води война между тях, концентрирали сме се е себе си ", счита той.

Членовете и симпатизантите са разтревожени от това, което се случва. Хората чакат освен разискване на други възможности, а действена политика.

В Българска социалистическа партия има казус, Нинова приказва за групи, група на Гергов, а те желаят коалиция с ГЕРБ, съобщи Янков.

С ГЕРБ имаме неспособност за коалиране, по-късно имаше и потвърждаване на това, при постъпване на кабинета Борисов. Българска социалистическа партия е различно решение, на какво да станем коалиция? Не желаеме да сме част от прекъсването на Южен поток.

Повишението на заплатите е закъсняла постъпка на ГЕРБ, належащо е покачване на приходите във всички браншове.

Свикването на конгреса ще е, с цел да си сложим за цел за събаряне на ръководещата партия, разяснява депутатът по отношение на изключителния конгрес на Българска социалистическа партия, който ще се организира в събота.

Българска социалистическа партия бързо може да се активизира за предварителни избори, макар тежкия конкурент, добави още Красимир Янков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР