Дипломатическият представител на САЩ в Албания Доналд Лу заяви, че

...
Дипломатическият представител на САЩ в Албания Доналд Лу заяви, че
Коментари Харесай

САЩ: Албания е контролирана от 4 престъпни клана

Дипломатическият представител на Съединени американски щати в Албания Доналд Лу съобщи, че страната е следена от четири клана, предава скопският ефирен канал „ Алсат-М “.
Американският посланик акцентира, че главното предизвикателство пред Албания остава проведената престъпност, добавяйки, че би трябвало да бъдат задържани „ огромните риби “ , с цел да бъде преодолян казусът с трафика на канабис. Но спроред посланика на Съединени американски щати полицията и правосъдната система в Албания не са в положение да предотвратят този проблем.
„ Албанците би трябвало да се гордеят с напредъка, т.е. против развъждането на канабис. Но най-голямото предизвикателство остава. Това е битката против проведената престъпност. Докато „ огромните риби “ не бъдат задържани, наказани и лишени от независимост, канабисът ще се връща. Четири основни клана управляват 20 престъпни фамилии, които ръководят незаконни интервенции, включващи трафик, изнудване, обири на коли и пране на пари. Има известни имена на албански нарушители, като трафиканти на опиати. Например, Емилиано Шулази, за който медиите настояват, че продължава да търгува и от затворническата килия, или Люк Бериша, ръководителят на бандата в Драч, който простъпка е бил освободен по-рано от затворническите управляващи. И Клемент Балили - наркотрафикант, търсен от Гърция, който се избави от албанското правораздаване за 18 месеца поради неспособността на прокуратурата, полицията и Министерството на правораздаването. Има доста други Шулази, Лу Бериша и Климент Балиловци в Албания ", акцентира Доналд Лу, представен от Фокус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР