Дипломатическа шега или не просто шега – със сигурност поредната

...
Дипломатическа шега или не просто шега – със сигурност поредната
Коментари Харесай

Говорителят на руското МВнР за президентските избори в САЩ: Лавров каза, че ще решим проблема

Дипломатическа смешка или не просто смешка – сигурно следващата обява във Фейсбук на представителя на съветското външно министерство Мария Захарова ще бъде тълкувана друго.
Какво написа Захарова – преживелица, звучащата като анекдот, от Форума на мира, който стартира в Париж през вчерашния ден (11 ноември) и ще продължи три дни. На неуточнено от нея събитие в границите на форума, главната роля се пада на съветския външен министър Сергей Лавров.
По време на събитието, модераторът споделил, че през 2020 година предстоят американските президентски избори и попитал Лавров по какъв начин се готви Русия за събитието. Отговорът, съгласно Захарова, е следният: " Не се безпокойте, ще решим казуса ".

Припомняме, че така наречен съветска интервенция в американските президентски избори от 2016 година се трансформира в пълномащабно следствие против Доналд Тръмп, траяло над 2 години. В последна сметка обаче следствието не докара до старт на процедура по импийчмънт. Вместо това така наречен Украинска спекулация докара до публични стъпки по тази процедура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР