Diplo определено е сред най-популярните диджей, но много рядко той

...
Diplo определено е сред най-популярните диджей, но много рядко той
Коментари Харесай

Разкритията на Diplo за сексуалността му

Diplo несъмнено е измежду най-популярните диджей, само че доста рядко той разкрива каквото и да било за персоналния си живот.
 Оскари 2023, Емили Ратайковски, празненството на Vanity Fair и транспарантната ѝ предизвикателна рокля
Емили Ратайковски и транспарантната ѝ рокля

Не откъсваме взор

Е, може би тъй като досега не е разговарял с Емили Ратайковски, която съумява да подготвя гостие в подкаста си High Low. Именно там Diplo за първи път приказва повече за сексуланите си желания.

Диджеят стартира стремително с признанието, че е съвсем сигурен, че му е била правена орална обич от мъж. След това добавя, че не е сигурен дали това го прави гей, в случай че не е направил контакт очи в очи с другия човек.

След това 44-годишният музикант коментира, че не е гей, а по-скоро бива притеглен от силата на индивида, без значение от неговия пол. Diplo даже декларира, че има няколко мъже, с които би излизал и имал съществени връзки.
 Емили Ратайковски, разводът ѝ какво показа за брака си моделът
Емили Ратайковски и неналичието на кураж да напусне брачна половинка си

Откровения от модела

От Billboard разясняват, че досега диджеят е бил обвързван най-вече с дами, като през 2014 година даже за малко имаше връзка с Кейти Пери. Въпреки това Diplo има три деца - две от някогашната си другарка Катрин Локхарт и едно от Жевон Кинг
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР