Дионтей Уайлдър за пореден път доказа колко силен удар има.

...
Дионтей Уайлдър за пореден път доказа колко силен удар има.
Коментари Харесай

Уайлдър постави нов изумителен рекорд

Дионтей Уайлдър за следващ път потвърди какъв брой мощен удар има. Бронзовият бомбардировач нокаутира още в първи рунд Роберт Хелениус при завръщането си на кръга след година неявяване. Американецът сподели, че още веднъж ще бъде фактор в тежка категория и в този момент се чака да има съществени противници за идващия му мач.

Срещу Хелениус Уайлдър сложи нов връх за минимум удари нужни за нокаут на съперник. Бронзовия бомбардировач постоянно е показал мощния си удар. Точно това качество го изкачи до купата на WBC. Той обаче я загуби от Тайсън Фюри, с който имаше 3 багра, от които два пъти се оказа губещ.

Срещу Хелениус обаче американеца бе много пестелив, като просна противника на земята. Финландецът, който преди време бе спаринг на Уайлдър, бе откаран в болница.

„ Винаги съм се тормозил за противниците. Както постоянно съм казвал, това не е спорт. Спортът е нещо, което играеш. А бокса не е игра. Ние рискуваме живота си тук, с цел да забавляваме другите “, разгласи Уайлдър.

След като Хелениус бе изписан от болничното заведение, Уайлдър го посети в хотелската стая, с цел да му се извини за бруталния нокаут. Очаква се идващият съперник на Бронзовия бомбардировач да бъде Анди Руис. Победителят от този мач ще стане наложителен кандидат за купата на Тайсън Фюри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР