Дионтей Уайлдър се закани, че ще детронира шампиона на WBA,

...
Дионтей Уайлдър се закани, че ще детронира шампиона на WBA,
Коментари Харесай

Уайлдър се закани: Ще бия малкото момиченце Джошуа на негова територия

Дионтей Уайлдър се закани, че ще детронира първенеца на WBA, IBF и IBO - Антъни Джошуа, без значение дали мача се играе пред английска или американска аудитория. Той даже съпостави бъдещия си съперник с... малко момиченце.

" Да пълниш игрища е добре, само че боксовата Мека е парите са в Америка. Обаче, в случай че Джошуа желае да си седи вкъщи като малко момиченце, няма проблем. Кралят ще пътува, с цел да детронира първенеца ", безапелационен беше Уайлдър пред Би Би Си Радио.

Преди дни американецът отбрани международната си купа в тежка категория на WBC против Бърмейн Стивърн и незабавно след края на 3-минутния мач изиска среща с британеца. Победителят в възможния мач сред двамата най-вероятно ще стане собственик на четирите трофеи.

" Ако Джошуа е мощен и е същински първенец, всички в Англия би трябвало да го накарат да се бие, с цел да го потвърди. Нека забележим кой е по-добрият! Сърцето ми споделя, че това съм аз. Ако някой мисли друго, да пристигна да го потвърди ", не стопира да сипе закани Уайлдър, който е непобеден на професионалния кръг в 39 мача.

Американецът съобщи, че се възхищава на някогашният първенец Тайсън Фюри и той е повода Англия да бъде на боксовата карта на света.

" Той е харизматичен, деятелен и би трябвало да бъде почитан повече, тъй като е друг. Хората просто не го схващат. Ако не беше Фюри, Англия нямаше да я има на боксовата карта ", съобщи той и добави: " Трябва да му върнат лиценза. Той е човек и би трябвало да му се даде късмет да си оправи живота. Все отново той продължава да е първенец за много хора "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР