Дионтей Уайлдър изглежда не си поплюва и не знае кога ...

Дионтей Уайлдър изглежда не си поплюва и не знае кога

Дионтей Уайлдър поиска нов мач с Тайсън Фюри

Дионтей Уайлдър наподобява не си поплюва и не знае по кое време задоволително, значи задоволително. „ Бронзовия бомбардировач “, който на 9 октомври позволи втора поредна загуба с нокаут от Тайсън Фюри, е изискал четвърти дуел с шампиона на WBC!

35-годишният американец още не се е възстановил от багра, който отнесе в Лас Вегас, само че наподобява ще потърси метод да се качи още един път против „ Циганския крал “. Според думите на един от неговите промоутъри – Шели Финкел макар че, упоритостта на Уайлдър ще бъде охладена.

обвързвани публикации

„ Дионтей приказва с мен за още един мач с Тайсън. Той е войник, не се предава, същински боец. Наясно сме макар че, че такава среща не може да се организира в този момент. Тя в действителност стои в нашето схващане, само че в малко по-обозримо бъдеще “, изясни обстановката Финкел, представен от.

обвързвани публикации

По думите му, Дионтей ще изиграе най-малко един или два мача, със мощни противници, преди още веднъж да провокира Фюри. „ Не мисля, че хората желаят да видят още един подобен дуел, тъкмо в този момент. Има да се провеждат други мачове преди него, само че дано да сме реалисти – с изключение на борби с Джошуа и Усик, няма различен, който да е заслужен за мач с Фюри. Остава още веднъж Дионтей “.

Финкел разяснява и провалянето на Уайлдър отпреди 10-ина дни. „ Още при започване на срещата, може би в третия рунд, той бе ударен в ухото и още веднъж изгуби салдото си. Краката стопираха да го слушат. Малко по натам счупи и костица на пръста на дясната си ръка. С тези контузии бе подвиг да издържи до 11-ия рунд “, сподели още Финкел.

Галерия 1 | 23 Фюри отново нокаутира Уайлдър

Източник: gol.bg